_Visie Dunavast

In het gebied Stadionpark aan de zuidkant van Rotterdam verrijst dé nieuwe mobiliteitshub van de stad. En met een vestiging van de GAMMA op de begane grond en een drielaags parkeergarage met 500 parkeerplaatsen er bovenop, is dit één van de grootste mobiliteitshubs in Rotterdam.

Gratis parkeren
Je parkeert hier gratis je auto en met de hogesnelheidstram sta je binnen 10 minuten in het centrum van Rotterdam. Of vervolg je gemakkelijk je weg naar de Kuip of Ahoy.

Ontwerp van een iconisch gebouw
Het gebouw heeft een ‘wikkel’ van ledverlichting die programmeerbaar is: de hub krijgt hierdoor een iconische uitstraling die van ver al te zien is. Wat dacht je van bijvoorbeeld rood-wit knipperende lichten als Feyenoord scoort?

Duurzaam beleggen door dubbel grondgebruik
De mobiliteitshub lost in één keer twee problemen op: een nieuwe vestiging van GAMMA én het mobiliteitsvraagstuk van de gemeente Rotterdam. Als investeerder in onder meer het thema mobiliteit, sluit deze mobiliteitshub naadloos aan op de toekomstvisie van Dunavast: duurzaam beleggen door dubbel grondgebruik. Dunavast is in dit project niet alleen betrokken als ontwikkelaar, maar is ook eigenaar én verhuurder van het gebouw.

_Locatie

Past een mobiliteitshub ook binnen de ambities van jouw gemeente? Neem dan contact op met Dunavast.

Hoge Rijndijk 306A
2314 AM Leiden